Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au văzut astronauții de pe Apollo 11 extratereștri pe Lună? Înregistrările audio oficiale ale NASA nu pot să infirme asta, din contră!

dailymail.co.uk
ozn luna

Despre misiunea Apollo 11 circulă o varietate de zvonuri, versiuni și teorii divergente. Există sceptici care susțin că americanii nu au aterizat niciodată pe Lună, considerând fotografiile și videoclipurile drept falsuri elaborate. În același timp, alții consideră că astronauții din cadrul Apollo 11 au explorat cu succes suprafața lunară, considerând această misiune ca fiind unul dintre cele mai semnificative evenimente din istoria modernă.

O altă teorie, demnă de filmele SF, este că americanii au găsit dovezi ale unor civilizații extraterestre pe Lună și au observat OZN-uri, dar au decis să nu dezvăluie aceste informații.

Oficialii NASA fie au negat orice speculație pe această temă, fie au refuzat pur și simplu să comenteze astfel de declarații. Pe internet au apărut, însă, o serie de dovezi că astronauții de pe Apollo 11 ar fi fost martorii unui fenomen misterios în timpul călătoriei lor pe Lună.

A fost nevoie de șapte ani pentru a digitiza vechile fișiere, iar acum acestea sunt disponibile pe internet. Datele publicate au fost deja analizate de o mulțime de oameni care au aflat despre un anumit obiect care zbura deasupra navei spațiale Apollo 11.

În fișierele audio, se poate simți teama astronauților atunci când au vorbit despre un obiect radiant care avea o formă alungită. Viteza obiectului neidentificat a fost foarte mare, iar obiectul a părăsit orbita Lunii, lucru care poate fi înțeles din aceste înregistrări.

De ce s-au ferit americanii să vorbească despre acest lucru?

Este demn de remarcat faptul că aceste înregistrări sunt oficiale, iar astronauții au raportat tot ceea ce au văzut personalului centrului din Houston. Dacă ascultați unul dintre fișierele audio, acesta vorbește despre apropierea unui obiect neidentificat de nava spațială.

Astronauții au cerut sfaturi despre cum să se comporte în această situație. Apoi se spune că obiectul a zburat cu o viteză uriașă. Neil Armstrong a fost unul dintre cei trei astronauți din misiunea Apollo 11 și, după un timp, a început să vorbească despre faptul că ar putea exista extratereștri și baze extraterestre pe Lună.

Potrivit unui raport împărtășit de Gaia, există o transcriere între Aldrin și Armstrong în care cei doi ar fi fost martori ai unor activități extraterestre pe Lună în timpul misiunii Apollo 11.

Astronautii din cadrul misiunii Apollo 11

Apollo 11: „Sunt niște chestii uriașe. Nu, nu, nu, nu, nu este o iluzie optică. Nimeni nu o să creadă asta.”

NASA: „Ce… ce… ce…. ce? Ce naiba se întâmplă? Ce e în neregulă cu tine?”

Apollo 11: „Sunt aici, sub suprafață.”

În afară de asta, ceea ce a spus fostul astronaut NASA Franklin Story Musgrave despre experiența sa în spațiu ar șoca pe oricine.

El a susținut că a văzut un șarpe de 2,5 metri lungime, de culoare albă, plutind prin spațiu. Este greu de explicat cum ar putea ajunge un șarpe în spațiu, dar Musgrave nu a negat niciodată acest lucru.

Mărturia unui angajat cheie al NASA

Ufologii afirmă de ani de zile că NASA explorează spațiul de mult timp și există șanse ca ei să fi găsit un semn al extratereștrilor, dar să îl ascundă publicului.

Există câteva legende ale NASA, cum ar fi Gordon Cooper, Edgar Mitchell și Story Musgrave, care cred cu tărie în OZN-uri. Ufologii sunt siguri că agenția spațială americană a acoperit dovezile OZN-urilor încă de la prima misiune Apollo.

Expertul Donna Hare susține că a lucrat pentru Philco Ford, contactorul NASA, la începutul anilor 1970. Ea avea o autorizație de înaltă securitate pentru a lucra în laboratorul foto al NASA și în alte departamente.

În timpul conferinței de presă Disclosure Project, Hare a dezvăluit că NASA a mușamalizat și a eliminat anomaliile spațiale, cum ar fi OZN-urile, din fotografiile din satelit.

Hare a obținut mai multe premii în cadrul programelor spațiale. Ea și-a dedicat cea mai mare parte a timpului ca ilustrator tehnic al programelor spațiale.

Ea a creat hărți lunare, diapozitive de aterizare și a lucrat timp de 15 ani ca subcontractant pentru NASA. Hare susținea că avea acces la un loc cunoscut sub numele de „Clădirea opt”, de unde lua legătura cu oficiali de rang înalt.

Odată, ea a intrat într-o zonă restricționată, care era laboratorul foto al NASA. Ea a observat că laboratorul avea fotografii (mozaic) ale Lunii făcute de sateliți. Ea era cu un prieten care a arătat spre una dintre fotografii și, în mod surprinzător, a văzut un punct alb rotund, în fapt un OZN.

Potrivit lui Hare, NASA avea un protocol de modificare a imaginilor din satelit, iar lucrătorii care erau repartizați la acest program erau puși în carantină. Una dintre surse i-a spus că, în timpul uneia dintre aselenizările pe Lună, au aterizat trei OZN-uri. Ulterior, a existat un cuvânt de cod „Moș Crăciun” pentru aceste nave.

Nimeni nu avea voie să vorbească despre acestea în public, în caz contrar, s-ar fi confruntat cu consecințe grave.

Fostul sergent al Forțelor Aeriene ale SUA Karl Wolfe, care a murit într-un accident de bicicletă în 2018, a fost o altă persoană care a împărtășit o poveste similară. Și el avea autorizație top-secret și lucra la baza Langley Air Force din Virginia, SUA.

Karl a lucrat ca expert foto în proiectul Lunar Orbiter al Nasa. Într-o zi, a fost dus într-un laborator de un alt muncitor care i-a arătat o fotografie a unor clădiri artificiale de pe Lună, scrie gadgetreport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.