Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Auchan acordă reduceri suplimentare la peste 100 de produse alimentare

Auchan
auchan

Auchan acordă reduceri suplimentare la peste 100 de produse alimentare

Auchan susţine şi implementează acţiunea Guvernului de reducere a preţurilor la alimentele de bază şi acordă reduceri suplimentare la peste 100 de produse, informează marţi un comunicat al retailerului.

"Protejarea puterii de cumpărare a românilor prin oferirea de preţuri mici şi soluţii de economisire concrete a fost şi rămâne o prioritate pentru noi. În cadrul acţiunii derulate de Guvern, nu doar implementăm cerinţele legale conform OUG, ci facem şi un efort important pentru a oferi reduceri suplimentare în beneficiul clienţilor noştri", a declarat Tiberiu Dăneţiu, Director Marketing Auchan România.

În contextul acţiunii Guvernului României prin Ordonanţa de Urgenţă privind instituirea unei măsuri cu caracter temporar de combatere a creşterii preţurilor la unele produse agricole şi alimentare, Auchan anunţă că s-a asigurat nu doar de deplina ei aplicare, dar a şi implementat o reducere suplimentară de preţ pentru o bună parte dintre produsele vizate de actul normativ, cu scopul de a asigura un efect şi mai puternic al acestei acţiuni, pe perioada ei de aplicare.

Retailerul oferă astfel câteva exemple de produse din cele peste 100 la care sunt aplicate măsuri suplimentare de susţinere din partea Auchan, produse care fac parte din sfera de aplicare a OUG nr. 67/2023. Este vorba de produse de diferite mărci sau marcă proprie, respectiv făină albă, mălai, ulei de floarea soarelui, zahăr, brânză telemea, ouă, lapte de consum, iaurt, pâine Pave, spinări cu aripi de pui, reducerile de preţ fiind între 10 şi 20%.

Toate produsele cu preţ redus care fac obiectul OUG vor putea fi uşor de identificat la raft, fiind marcate cu o etichetă specială.

Auchan România are în portofoliu peste 400 de magazine şi o cifră de afaceri cu taxe în 2022 de peste 1,2 miliarde de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.