Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIO: Ce spune omul care a infundat-o pe Elena Udrea

elena udrea pmp sediu

Cel care paote fi numit fara doar si poate omul care a infundat-o pe Elena Udrea spune ca primeste obosit vestea ca Elena Udrea ar putea fi urmarita penal in dosarul Gala Bute, despre care el a facut dezvaluiri de patru ani incoace.

Jurnalistul Catalin Tolontan, cel care a ridicat prima data problema ilegalitatilor facute in organizarea Galei Bute sustine ca exista un milion de euro intr-un cont, bani rezultati fraudulos din organziarea galei Bute.

"Nu pot vorbi eu in numele Parlamentului si nici in numele DNA. Ceea ce pot spune este ca simtim nu satisfactie, nu jubilatie ci doar oboseala si dorinta ca lucrurile sa mearga pana la final de data asta - oboseala dupa aproape 4 ani de cand scriem despre cazul asta si dorinta oricarui cetatean roman de asti ce s-a intamplat cu acei bani. Noi am spus lucrul asta, si ne mentinem declaratia ca o parte importanta din bani, aproape un milion de euro, sunt in niste conturi si ca statul roman ii poate recupera oricand, evident pe traseul legal al recuperarii acestor bani - prin Justitie", spus Catalin Tolontan pentru stiripesurse.ro.

Intrebat daca din punctuls au de vedere exista suficiente probe pentru ca Parlamentul sa incuviinteze urmarirea penala si pentru ca procurorii sa aiba un dosar solid in cazul Elenei Udrea, Tolontan a refuzat sa comenteze.

"Mai mult nu vreau sa comentez acum. E destul de devreme", a conchis Tolontan.


Record audio or upload mp3 >>

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.