Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIO - Echipa Barna pregătește turul 2: 'Facem un call-center cu vedete'

stenograme

Fostul ministru al fondurilor europene, Cristian Ghinea, îi instruiește pe susținătorii lui Dan Barna în cursa din USR PLUS pentru șefia partidului, să identifice membrii care nu au votat pentru a fi sunați de „vedetele” partidului.

„Refaceti, uitati-va pe lista celor care nu au votat (...) O sa facem un call-center cu vedete, eu, Dan, Drula, candidatii la BN din lista noastra, sa sune sefii de filiale locale. Deci acolo unde aveti cazuri de sefi de filiale, nu stiu, mi-a zis de pilda cineva de la Vaslui ca un om pe care l-am sprijinit eu la locale acum avea o suparare ca nu-stiu-ce nu a primit ceva si el si toata filiala au votat cu Darău. Pe ăla o să-l sun eu, mâine, să-i zic 'Ce faci, Gigele?'. Deci cazuri de genul ăsta de oameni supărați sau care au fost reticenți să se mobilizeze în primul tur, dați-ne numele lui, o scurta descriere ce-i cu el și sunam de la Dan, la nivelul ăsta de oameni cunoscuți, să îi activăm”, spune Ghinea.

  • Copreşedinţii USR PLUS Dacian Cioloş şi Dan Barna merg în turul al doilea al alegerilor pentru şefia partidului, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Ionuţ Moşteanu. Potrivit acestuia, Dacian Cioloş a obţinut 15.111 voturi (46%), Dan Barna - 14.404 voturi (43,9%), iar Irineu Darău are 3.300 de voturi (10,1%).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.