Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIO. Gabriela Firea, dezvaluiri in exclusivitate

firea pandele

Senatorul si purtatorul de cuvant al PSD Gabriela Firea a dezvaluit in exclusivitate pentru stiripesurse.ro detalii despre viitorul membru al familiei sale. Gabriela Firea este insarcinata si asteapta un baietel. Ea stie deja cum il va chema pe acesta si cum si-ar dori sa fie organizat botezul.

"Ma pregatesc sa nasc la sfarsitul lui aprilie, inceputul lunii mai. Va fi tot un baietel si tot un tauras precum David Petru. Ar fi, daca ma ajuta Dumnezeu, al treilea baiat natural al meu si al cincilea din familia noastra, pentru ca si Florin are doi baieti mari si ne vom pregati de botez la 40 de zile dupa nastere. Va fi, sper, un eveniment frumos si nu extravagant.

Niciodata nu am mers pe ideea de foarte costisitor, dar cu bun-gust. M-as gandi la ceva in motivele noastre romanesti care cred ca ne reprezinta si sper sa fie si sotul meu de acord si invitatii.

Mi-as dori pe Zian Mihail, (asa se va numi al cincilea copil al nostru) sa fie imbracat in costum popular, in costum national, chiar daca din punct e vedere politic motoul nostru nu a fost cel care a invins sunt convinsa ca este mai important ce a castigat - si anume sufletele romanilor. Nu de fiecare data este important sa castigi intr-o competite. Sa participi si sa iesi din ea cu fruntea sus, exact cum se intampla in sportivitate. Ai castigat continua, ai pierdut continua.", a declarat Gabriela Firea.

Intrebata daca nu se teme ca folosirea simbolurilor traditionale romanesti la botezul baietelului ar putea fi interpretata ca un gest de imagine, ea a raspuns ca negativ, sublinand faptul ca nu ar fi prima data cand foloseste astfel de simboluri.

"Nu pentru ca nu ar fi prima data cand am considerat ca aceste motive populare sunt reprezentative. Daca as fi un om care acum abia a descoperit ia sa portul romanesc traditional, intr-adevar s-ar putea spune ca este vorba despre o usoara ipocrizie, dar asa cum stiti de ani de zile.... si cand interpretam alaturi de Simona Gherghe melodii populare romanesti din diferite zone ale tarii, nu doar Moldova, am imbracat foarte multe ori costumul popular si pe atunci chiar nue ra o moda. Nici nu se stia macar, asa in lume, ca ia romaneasca – iata a devenit asa de celebra. Asadar am antecedente si am fost cu un pas inaintea celor care au folosit si au adus in prim-plan motivele populare romanesti", a explicat Gabrieal Firea.

In ciuda pasiunii sale pentru simbolurile traditionale romanesti, Gabriela Firea s-a declarat foarte mandra ca fiul sau cel mic stie sa recite la fel de frumos si in limba romana si in limba engleza.

"David Petru a fost la prima lui serbare si a invatat atat colinde romanesti traditionale cat si cantece de iarna in limba engleza si am fost foarte fericiti sa vedem ca pronunta la fel de corect si in romana si in limba engleza si am fost foarte mandri de ei. Fiecare parinte este mandru de copilul sau. Sper sa fim cu toii sanatosi la anul", a conchis Gabriela Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.