Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIO. Presedintele CCR, la finalul mandatelor lui Basescu: Prea mult ne-a mers rau ca ...

Augustin-Zegrean

Presedintele CCR Augustin Zegrean a declarat pentru stiripesurse.ro ca "prea mult ne-a mers rau" pana acum, in contextul in care mandatul presedintele Traian Basescu si-a incheiat cele doua mandate, iar presedintele Klaus Iohannis isi intra in drepturi. Presedintele CCR crede astfel ca "binele trebuie sa fie pe aproape". Cu aceste sperante Augustin Zegrean se pregateste pentru 2015.

"Fiecare an care vine este mai greu decat cel care trece. 2014 a fost mai greu decat 2013, si probabil 2015 va fi mai greu decat 2014.

(n.r Pentru 2015) imi doresc pentru tot neamul asta sa o duca mai bine. Cred ca a venit vremea sa o ducem mai bine. A fost destul rau. S-a spus mereu ca Binele trebuie sa fie pe aproape, Don Quihote spunea: „prea mult ne-a mers rau ca Binele sa nu fie pe aproape”. A venit timpul ca binele sa fie pe aproape", a declarat Augustin Zegrean.

El isi va petrece sfarsitul de an alaturi de familie. De Craciun presedintele CCR se va duce la Biserica si la .... colindat, considerandu-se un pastrator al traditiilor.

"Fac ce face toata lumea de sarbatori. Ma duc la Biserica, ma duc la colindat, la noi se colinda, ne colindam, ne vizitam... ce se face de obicei de sarbatori, nu fac nimic special. Sunt un pastrator al traditiilor si chiar imi plac traditiile, dar alea de la mine de acasa.

Din pacate s-a taiat deja porcul, eu n-am fost casa ca n-am putut sa fiu acolo, dar s-a taiat deja.

(n.r.Romanilor) le doresc Sarbatori fericite, An Nou fericit, sa fie mai voiosi, mai frumosi, mai sanatosi anul viitor, sa aiba bani mai multe", a spus Augustin Zegrean.

 

 


Audio recording and upload >>

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.