Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIO - Sorin Roșca Stănescu a dezvăluit că SOV a suferit o operație de amputare a unui picior: 'S-a aflat și-n comă'

www.romaniatv.net
Sorin Ovidiu Vântu

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a discutat cu realizatorul GoldFM, Cozmin Gușă, despre starea de sănătate a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu. Stănescu, un apropiat al lui SOV, susține că fostul mogul trece prin clipe grele: un picior i-a fost amputat, ca urmare a unei cangrene. De altfel Sorin Ovidiu Vântu a postat pe pagina sa de Facebook o filmare în 1 februarie din Turcia în care preciza: „Am văzut niște spitale aici în Turcia: o minunăție. Din păcate fac un fel de turism medical.”

„Ce pot să vă spun e ceva trist, cel puțin din perspectiva lui și a mea... A suferit o operație de amputare la un picior într-un spital din străinătate, urmând să se refacă, sperăm... Această amputare este consecința unui început de cangrenă, o infecție extrem de severă, care a fost făcută în închisoare în condițiile în care direcția penitenciarelor nu i-a dat aprobare să se trateze și să se opereze la timp. Putea să-și piardă viața înainte să ajungă la această amputare s-a aflat și-n comă, tot ca urmare a acestei probleme. Acum se pare că este în afara oricărui pericol. Am vorbit aproape zilnic cu el. Așteptăm să se întoarcă în țară. Deci veștile despre SOV nu sunt prea vesele. În ultima vreme a fost destul de preocupat de sănătatea lui și mai puțin preocupat de proiectul său cu școala de business", a spus Sorin Roșca Stănescu în emisiunea Ce-i în Gușă, și-n căpușă, realizată de Cozmin Gușă la GoldFM.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

ASCULTĂ AICI ÎNREGISTRAREA!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.