Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii noştri sunt cu banii la zi, deci ar trebui să fie mult mai motivaţi decât Dinamo, spune Augustin Eduard, antrenorul FC Argeș

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Noul antrenor al FC Argeş, Augustin Eduard, a declarat, joi, înaintea meciului cu Dinamo, că jucătorii piteşteni sunt cu salariile achitate la zi, astfel că ar trebui să fie mult mai motivaţi decât adversarii lor, potrivit news.ro

"Sunt motivat şi foarte încrezător (n.r. - înaintea meciului cu Dinamo). Întotdeauna am spus că jucătorii pot da mai mult. Mulţumesc conducerii pentru încredere, după cum ştiţi sunt la al treilea mandat.

Este o perioadă foarte scurtă, cu meciuri foarte grele, Liga I este mult mai grea decât Liga a II-a, sunt jucători mult mai valororşi, pentru noi este o revenire în prima divizie după mai mult timp petrecut în Liga a II-a.

Trebuie să dăm totul ca echipă, jucătorii, cât şi noi, staff-ul, împreună cu colegul meu Speriatu şi cu Paul Ciobanu, care era deja aici. Încercăm să facem tot ce depinde de noi ca jucătorii să înţeleagă importanţa momentului şi a meciului şi să fie pregătiţi să dea sută al sută, altfel ne va fi foarte greu.

Jucătorii sunt profesionişti, le-am explicat că banca tehnică are doar datoria de a-i motiva, de a-i instrui, ei trebuie să-şi arate valoarea în joc, trebuie să demonstreze că merită banii pe care îi câştigă şi, în acelaşi timp, că sunt tineri, că viaţa merge înainte şi să fie plini de încredere şi să joace cu plăcere şi cu mult curaj.

Citește și: Soția și Menajera, INTERPUSELE lui Daniel Tudorache - Lua prin intermediul lor diamante, vacanțe de lux, școli private, și aveau conturi și de 3 milioane de lei

Cel mai mult încercăm să lucrăm la moralul jucătorilor, la mentalitatea lor, trebuie fim mult mai agresivi, mie echipa mi-a plăcut în câteva meciuri, dar totuşi parcă ar fi nevoie de puţină agresivitate, de puţin tupeu, în sensul bun al cuvântului, deci la acest aspect am lucrat mai mult.

Dinamo, am văzut că sunt într-o oarecare revenire după ultimele rezultate, totuşi nu cred că este o situaţie chiar atât de roză, pentru că am înţeles că sunt probleme în lot, dar nu ne interesează pe noi.

Jucătorii noştri sunt cu banii la zi, deci ar trebui să fim mult mai motivaţi decât Dinamo. Din ce am văzut cu o oră înainte de antrenament, cred că nu avem probleme de lot, cred că majoritatea jucătorilor este aptă pentru a disputa meciul cu Dinamo", a declarat Augustin Eduard.

Meciul FC Argeş - Dinamo este programat, vineri, de la ora 20.30, în etapa a XII-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.