Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Lazăr cere CSM să sesizeze CCR - Conflict determinat de modalitatea în care Guvernul și-a exercitat atribuția de legiuitor privind legile justiției

adevarul.ro
augustin lazar

Procurorul general al României cere CSM sa sesizeze CCR privind modalitatea in care Guvernul si-a exercitat atributia de "legiuitor delegat în materia legilor justiției".

"În cursul zilei de astăzi, 8 martie 2019, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, în temeiul art. 146 lit. e din Constituția României, a transmis o solicitare Consiliului Superior al Magistraturii de a analiza posibilitatea sesizării Curții Constituționale în vederea soluționării conflictului juridic de natură constituțională între Guvernul României, pe de o parte, Parlamentul României, Consiliul Superior al Magistraturii și Ministerul Public, pe de altă parte, conflict determinat de modalitatea în care Guvernul și-a exercitat atribuția de legiuitor delegat în materia ”legilor justiției”", transmite Parchetul General.

Citeste AICI sesizarea procurorului general.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.