Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Lazăr DESFIINȚEAZĂ raportul lui Tudorel Toader: ZICERI PENIBILE!

rtv.net
tudorel toader augustin lazar

Procurorul general, Augustin Lazăr, susține că raportul lui Tudorel Toader privind revocarea sa este unul plin de ”ziceri penibile” și arată că prezintă informații inexacte.

”Într-un context sensibil pentru sistemul judiciar și am în vedere legile justiției, stabilitatea PICCJ, la nivelul procurorului general este esențială. În zilele următoare voi prezenta în detaliu și veți observa cât de mari sunt exagerările ministrului Justiției. Eu am să vă dau doar 2 exemple:

Pentru liniștea oamenilor, aș dori să vă spun că procurorul pe care îl vedeți în față a fost notat cu calificativul foarte bine în ultimii 37 de ani. Conform legii, la o candidatură un procuror trebuie să aibă ultima evaluare cu foarte bine. Cine a avut 36 de ani calificativul foarte bine nu poate fi contestat pe partea profesională. Veți vedea că aceste ziceri penibile din raport sunt false.

Încă un exemplu: spune analiza că procurorul general a încurajat comportamentul neprincipial în cadrul Ministerului Public. Păi, avem 16 acțiuni disciplinare către Inspecția Judiciară pentru procurori din DNA.”, a declarat Augustin Lazăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.