Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Lazăr 'face victime' în PLUS: Un candidat la europarlamentare explică de ce a plecat din partid

alianta 2020 usr plus

Într-un text publicat în Dilema Veche, fostul secretar de stat Valeriu Nicolae susţine că o discuţie despre procurorul general Augustin Lazăr a dus la plecarea sa din PUS, partidul condus de Dacian Cioloş.

CITEȘTE ȘI: ATENŢIE la principalele tipuri de brânză: Ce trebuie să ştii înainte să le consumi

"Am avut și eu o zi precedentă complicată. Am îndrăznit să fluier în biserică și mi-am luat mai multe șuturi decît mă așteptam. Așteptările unora de la mine sînt siderante, de parcă aș fi cadoul lor de Crăciun și ar trebui să corespund tuturor pretențiilor pe care ei le au de la mine. Alții s-au limitat la chestii clasice de online – înjurături și rasism.

O discuție despre o posibilă ipocrizie a domnului Lazăr a dus la asta. Sigur că subiectul este complicat, dar majoritatea reacțiilor – fie de tăiat capul sau de adulare fără condiționări – au fost destul de șocante. Probabil am scris prea dur crezînd că, explicînd că e un fluierat în biserică, lumea va înțelege intenția mea de a genera o discuție.

Oricum, reacțiile au fost atît de șocante încît m-am gîndit că poate ar fi trebuit să nu fi scris nimic. Să ascund gîndurile care mă frămîntă pînă după alegeri. Adică să devin un fel de Dragnea, dar bine intenționat. Sînt prea Gică-contra ca să pot face asta, dar faptul că mi-a trecut prin cap m-a cam speriat", scrie Valeriu Nicolae în Dilema Veche.

CITESTE SI: De ce este INDICAT să dormim cu o pernă între genunchi

Valeriu Nicolae, candidat al Alianţei 2020 USR Plus, de pe poziţia 12, a anunţat că pleacă din partidul condus de Dacian Cioloş. Fostul secretar de stat a precizat că el este autorul „gafei cu securiştii“, referindu-se la explicaţiile date de PLUS cu privire la membrii fondatori.

Potrivit adevarul.ro, Valeriu Nicolae a fost desemnat cetăţeanul european al anului de către Parlamentul European în 2013, câştigător al Premiului UNICEF în 2012 şi al Premiului Onorific World Children’s Prize Awards primit de la Regina Suediei în 2018, pentru „eforturile sale neobosite de a sprijini copiii extrem de vulnerabili din ghetoul Ferentari”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.