Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Lazăr îl pune la punct pe Traian Băsescu: Decizia luată de procurorul general

basescu lacrimi

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a respins, luni, atacurile "subculturale" la adresa conducerii Ministerului Public, despre care spune că sunt venite din partea unor persoane publice implicate în proceduri judiciare în curs.

"Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Augustin Lazăr, respinge ferm atacurile subculturale la adresa conducerii Ministerului Public, venite din partea unor persoane publice implicate în proceduri judiciare în curs. Totodată, procurorul general asigură opinia publică despre faptul că acţionează energic pentru îndeplinirea rolului constituţional al Ministerului Public de a reprezenta interesele generale ale societăţii şi de a apăra ordinea de drept, precum şi drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor", se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Ministerului Public.

Citește și: Am prins-o pe Simona Gherghe cu paharul în mână, gravidă în 5 luni / EXCLUSIV FOTO

Precizările vin la mai puţin de o zi după ce fostul preşedinte, Traian Băsescu, a declarat, într-o emisiune la România TV, că procurorul general şi procurorul-şef al DNA mint, prin omisiune, când spun că lupta anticorupţie este în pericol.

Traian Băsescu îi acuză pe Augustin lazăr şi Laura Codruţa Kovesi de minciună şi de manipularea protestatarilor din Piaţa Victoriei. Fostul preşedinte susţine că cei doi au dat mesaje false în presa internaţională, transmite România TV.

Citește și: Fuma canabis, a renunțat la facultate și zicea că e Iisus Hristos: S-a aruncat de pe un coș de fum și a murit

"Procurorul general şi procurorul şef al DNA împânzesc toată presa din UE cu povestea că s-a vrut blocarea luptei anticorupţie şi punerea sub control a justiţiei. Mesajele au fost mincinoase pentru că nu au explicat de ce Parlamentul şi Guvernul au nişte obligaţii constituţionale generate de cele 50 de decizii ale CCR care obligă la modificarea Codurilor Penale", a punctat Traian Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.