Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Zegrean, despre noua amânare a CCR pe completurile specializate: 'Faptul că e campanie electorală nu-i treaba judecătorilor'

ziaruldeiasi.ro
augustin zegrean

Curtea Constituțională a amânat pentru 5 iunie sesizarea privind conflictul dintre Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie, obiecție făcută de vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache.

Citește și: Probleme pentru Emil Boc: jurnaliștii din Cluj l-au dat în judecată

Potrivit fostului președinte al CCR, Augustin Zegrean, decizia este una surprinzătoare.

„Este evident surprinzătoare decizia CCR. E surprinzător că a fost lunea. Lunea nu se fac. Sigur vor găsi o motivare serioasă. Asta nu înseană că nu se poate judeca. Avem practică suficientă. Nu trebuie să se lege instanțele una de alta. Nu trebuie să se joace de-a șoarecele și pisica. Poate fi interpretată oricum. Este anormal să fie amânată de patru ori. Faptul că e campanie electorală nu-i treaba judecătorilor.

În general, la Curte se judecă la primul termen.  Mai ales din 2010 lucrurile au mers mult mai repede”, a declarat Augustin Zegrean, fost președinte CCR, la postul de televiziune Realitatea TV.

Mai multe despre decizia Curții Constituționale aici: CCR AMÂNĂ verdictul pe completurile specializate de 3 judecători .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.