Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR a strâns 50 de semnături pentru moţiunea de cenzură împotriva guvernului Ciolacu / Atac virulent la adresa UDMR: 'De fapt este la guvernare'

Facebook
George Simion

Președintele AUR, George Simion, a anunţat, luni, în debutul şedinţei grupurilor parlamentare reunite, că formațiunea pe care o conduce a strâns deja 50 de semnături pentru moţiunea de cenzură împotriva guvernulului Ciolacu. Acesta i-a rugat pe colegii săi să abordeze individual parlamentarii de la celelalte partide, în încercarea de a atinge numărul minim necesar de semnături pentru depunere.

"Avem deja strânse până acum pentru moțiunea de cenzură 50 de semnături. Toți deputații și senatorii AUR au semnat, plus câțiva de la neafiliați și de la PNL. Avem încredere, totuși, că cei de la USR nu vor fi atât de vizibili în blatul pe care îl fac cu Marcel Ciolacu și că vor accepta să depunem o moțiune de cenzură. Vor accepta în al 12-lea ceas să facem moțiune. La finalul ședinței, o să vă rog pe fiecare dintre voi să vorbiți cu 1-2 colegi și să îi întrebați dacă doresc să semneze. Știu că mai sunt câțiva și de la minorități. Cât despre UDMR, luați-vă gândul că va semna această moțiune. Are oameni în funcții de prefecți, subprefecți, secretari de stat și subsecretari de stat, conducători de deconcentrate. UDMR, de fapt, este la guvernare. Ce a făcut până acum a fost doar o minciună", a declarat George Simion.

Alianţa pentru Unirea Românilor a prezentat în ultima perioadă mai multe soluţii şi strategii prin care un guvern responsabil ar putea reechilibra bugetul naţional. AUR a cerut relaxarea fiscalităţii, creşterea sau cel puţin menţinerea investiţiilor publice în educaţie, sănătate şi infrastructură, scăderea dobânzilor practicate de Banca Centrală şi de către băncile româneşti, reducerea birocraţiei şi reforma administrativă prin reducerea numărului de instituții. Guvernul Ciolacu a fost refractar la toate aceste propuneri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.