Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR, apel către președinții secțiilor de votare: Fiți imparțiali, nu vom admite nicio fraudă. Scorul nostru la alegeri va fi unul istoric

AUR
George Simion

Alianța pentru Unirea Românilor lansează un apel către toți președinții secțiilor de votare: să fie obiectivi și să nu permită fraudarea votului de duminică.

Rugăm toți președinții de secții de votare să fie imparțiali, așa cum le cere legea. Vom avea 10.000 de reprezentanți în secțiile de votare, pe lângă asta 500 de simpatizanți ai AUR reprezintă alte formațiuni politice în secțiile de votare. Nu vom admite nicio fraudă, orice încălcare și orice tentativă de fraudă va fi direcționată către DNA și DIICOT. Niciun vot și nicio ștampilă pusă pe AUR nu trebuie să ajungă în contul altor partide. Avem simpatizanți care sunt membri în secțiile de votare și care vor fotografia și filma fiecare abuz. Nu e cazul să vă murdăriți, nu e cazul să intrați în închisoare pentru poftele electorale, pentru guvernul sau parlamentul lor”, este apelul lui George Simion, copreședintele AUR, candidat al formațiunii la Camera Deputaților pentru București.

Potrivit acestuia, opinia publică este dezinformată, iar actuala guvernare omite intenționat indicarea AUR în sondaje.

Am fost cotați în sondajele publice cu 7%, în fiecare localitate avem semnale că trecem peste 10%, voturile vor include inclusiv diaspora, unde suntem pe primul loc. Sondajele mincinoase care ne cotează la 6-7% vor fi contrazise în ziua votului. Scorul AUR la aceste alegeri va fi unul istoric” a subliniat Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.