Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR cere parlamentarilor PSD şi USR să-i dea pe mâna procurorilor pe 'trimişii lui Florin Cîţu': 'PNL se pregătește să ofere iar funcții și bani'

Alianța pentru Unirea Românilor
AUR Alianta pentru Unirea Romanilor

AUR a cerut, marţi, parlamentarilor PSD şi USR să nu accepte "un târg ruşinos cu trimişii lui Florin Cîţu”, dacă vor încerca „să-i corupă cu funcţii şi bani" pentru a vota un guvern minoritar PNL-UDMR.

"AUR cere parlamentarilor PSD şi USR să-i înregistreze şi să-i dea pe mâna Parchetului pe mesagerii lui Florin Cîţu, dacă vor încerca să-i corupă cu funcţii şi bani pentru a vota un guvern minoritar PNL-UDMR. După ce s-au fript cu AUR, iar un deputat al lor a fost pus sub urmărire penală pentru dare de mită, liberalii nu dau semne că ar fi înţeles ceva, ci dimpotrivă, se pregătesc să ofere din nou funcţii şi bani parlamentarilor, pentru ca aceştia să voteze un guvern minoritar PNL-UDMR. Cerem reprezentanţilor PSD şi USR să nu accepte un astfel de târg ruşinos şi să-i dea în vileag pe trimişii lui Florin Cîţu pentru fapte de corupţie", precizează senatorul Claudiu Târziu, copreşedinte al AUR, într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.