Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR demască planul lui Klaus Iohannis: 'Ne miră insistența cu care președintele vrea să propună soluții neviabile'

„Nu am fost abordați de USR, însă suntem deschiși oricăror discuții politice. Dar este foarte puțin probabil ca Dacian Cioloș să reușească să formeze o majoritate parlamentară care să-i susțină un cabinet”, spune senatorul Claudiu Târziu, copreședinte AUR.

„Nu am fost abordați de USR. Putem să discutăm. Noi suntem deschiși oricăror discuții politice. Dar este foarte puțin probabil ca Dacian Cioloș să reușească să formeze o majoritate parlamentară care să-i susțină un cabinet”, spune la Aleph News copreședintele AUR Claudiu Târziu, relatează Mediafax.

Vezi și : Inflația a BUBUIT în septembrie: creștere de PESTE 6%! Mugur Isărescu: 'Creşterile la prețurile din toamnă vor fi foarte mari'

El apreciază că un guvern politic nu va putea fi învestit.

„Ne miră insistența cu care președintele Iohannis vrea să propună soluții neviabile, în răspăr cu prevederile constituționale și într-un scenariu menit să mențină la guvernare echipa lui Florin Cîțu”, adaugă Târziu.

Klaus Iohannis a anunțat, după consultările cu liderii partidelor parlamentare, că l-a desemnat pe Dacian Cioloș să formeze un nou guvern.

„Formațiunile politice au venit cu diferite abordări, cu diferite propuneri, așa cum reprezentanții acestor formațiuni le-au prezentat și opiniei publice. Din toate aceste propuneri, eu am reținut una, pe care o voi și pune în practică, și anume am decis să desemnez pentru poziția de candidat la funcția de Prim-ministru pe domnul Dacian Cioloș”, a spus Klaus Iohannis după consultările de la Palatul Cotroceni cu liderii partidelor parlamentare.

Vezi si: Domnule președinte, aprindeți o lumânare! / OPINIE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.