Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR îi cere lui Lucian Bode SĂ INTERVINĂ în cazul polițistului de la 'mascați', aflat de 10 zile în greva foamei, în fața MAI

Paul Nicolae Feroiu politist mascat greva foamei MAI

Un polițist din județul Gorj este în greva foamei de 10 zile în fața Ministerului Afacerilor Interne pentru că a fost mutat de la „Mascați” la Logistică, după ce a semnalat mai multe nereguli comise la Poliția Gorj. IPJ Gorj l-a trimis pe Paul Nicolae Feroiu la tratament psihiatric, arată AUR.

"Cu un copil de 7 ani care plânge și întreabă de ce tatăl său nu vine acasă, polițistul nu îi poate face parastasul mamei sale răposate acum o lună, întrucât, din disperare, după mai multe rapoarte și memorii, a recurs la această formă extremă de protest. De la încadrarea în IPJ Gorj și până în prezent, Feroiu a activat în structura Serviciului pentru Acțiuni Speciale (vestiții ,,mascați”). A semnalat nereguli ale conducerii Poliției Județene și răspunsul a fost mutarea la logistică, trimiterea la testul psihologic, iar acum i se ordonă tratament psihiatric.

Campion al MAI la sporturi de contact, instructor de tir și de tactică polițienească de intervenție, ultragiat de infractori de trei ori, polițistul nu cere sporuri la soldă și nu cere funcție sau avantaje, ci să lucreze în cel mai riscant loc, la acțiuni speciale.

În vederea clarificării și soluționării situației, senatorul Claudiu Târziu, membru al Comisiei de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională a adresat o interpelare ministrului de Interne Bode, iar doamna Rodica Boancă, președintele Comisiei pentru Cercetarea Abuzurilor, Combaterea Corupției și Petiții a primit petiția polițistului, la care va formula un răspuns”, spun cei de la AUR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.