Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR protest împotriva poliției lui Dodon. Martorii erau polițiști sub acoperire

Alianța pentru Unirea Românilor
AUR Alianta pentru Unirea Romanilor

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) anunță un protest luni, 14 iunie, la ora 09:00, în fața Ministerului de Interne de la Chișinău. Totul datorită faptului unui incident petrecut pe 12 iunie, când un echipaj de poliție a întocmit un proces-verbal de contravenție șoferului autocarului AUR pentru staționare neregulamentară, în ciuda faptului că staționarea în acea zonă era permisă. Cum șoferul a refuzat să semneze procesul verbal, polițiștii au apelat la doi martori, care s-au dovedit a fi polițiști sub acoperire, se arată în comunicatul de presă AUR.

„Este a doua zi la rând în care se încearcă intimidarea participanților la Caravana AUR, cu implicarea directă sau indirectă a poliției. Vineri, autocarul nostru a fost vandalizat la Vadul lui Vodă, în raionul Criuleni, de către un bărbat în stare de ebrietate, care i-a spart geamul cu o piatră. Poliția nu a reacționat în niciun fel. Iată cum poliția politică a lui Dodon se străduiește să persecute partidul AUR! Noi nu cedăm, însă, nu ne lăsăm intimidați, vom ajunge cu mesajul nostru din casă în casă, din localitate în localitate, astfel încât fiecare cetățean să poată alege liber și în cunoștință de cauză România”, a declarat Vlad Bilețchi, președintele Alianței pentru Unirea Românilor din Republica Moldova.

Citește și Președintele PAS despre Igor Dodon: Dacă nu-mi aduci luni fișa din buletin cu ștampila 'votat', o să ai probleme

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.