Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aurelian Bădulescu s-a DETONAT: DEZVĂLUIRI despre Liviu Dragnea care provoacă CUTREMUR pe scena politică

stirileprotv.ro
badulescu aurelian

STIRIPESURSE.RO a publicat o stenogramă în care apare viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Acesta vorbește despre situația din Piața Victoriei, din 10 august și dacă inițial nu se știa cine este interlocutorul acestuia, Bădulescu a dezvăluit că în 10 august a vorbit cu Liviu Dragnea chiar din centrul de comandă.

Citește și:Înregistrare BOMBĂ cu viceprimarul Capitalei, despre incidentele din 10 august: 'Te fac de râs, să termin, să scap țara de niște nenorociți' (AUDIO)

”În acel mixaj foarte frumos aranjat sunt convorbiri avute inclusiv cu Liviu Dragnea. Sunt convorbiri care au fost purtate din centrul de comandă.

În aceea zi am vorbit cu Liviu Dragnea. Unul dintre pasajele acelei stenograme este dintr-o discuție cu Liviu Dragnea, de aceea am și căzut în dizgrație. Sunt singurul care știu cum s-au organizat în 10 august Liviu Dragnea, Carmen Dan, Ionel Arsene și restul.

10 august era inevitabil. De pe data de 7, acel moment era inevitabil. A fost organizat de niște oameni care știu să trimită oameni care sunt experți în manipulare, oameni care să provoace. A fost totul pregătit.”, a declarat Aurelian Bădulescu, la Realitatea TV.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.