Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aurelian Popa a demisionat din Coaliția pentru Națiune

YouTube
aurelian popa

Aurelian Popa a anunțat pe pagina sa de Facebook Aurelian Live 6 că pleacă din Coaliția pentru Națiune, formațiune politică formată la începutul lunii august:

„A sosit momentul să vă anunț pe această cale că am decis UNILATERAL să îmi dau demisia din Coaliția pentru Națiune – CpN; îmi dau demisia din toate funcțiile și din calitatea de membru de partid;

Parcă vă și aud gândurile:

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Pfff … Aurelian Popa, pleacă din CpN?“

Da. Plec.

Minciuna, bisericuțele, amenințările, bullyingul dar și ȘANTAJUL DE TIP SECURISTIC au intrat, tiptil tiptil, din păcate, și în acest partid nou, motiv pentru care proiectul politic numit CpN, din punctul meu de vedere, este MORT;

Nu poți fi #pentruNațiune persistând în minciună;

Printre motive, pe scurt:

Am aflat de existența un protocol secret „de colaborare“, negociat în trei, mai exact între Răzvan Constantinescu, Iulian Capsali și – surprize – surprize – surprize – „prietenul“ Dan Chitic (…)

Închei prin a vă spune că Suveranismul, Naționalismul dar și Patriotismul, pe scurt – cauza noastră – va continua; Îmi voi continua neabătut activismul și jurnalismul participativ.

Cred că, prin acțiunea mea de azi, nu abandonez lupta pentru Adevăr, din contră o sprijin și mai mult;

Nu este vina voastră, a membrilor, aveți grijă de voi.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dacă, după ce citiți tot ce e aici, mai doriți să continuați, continuați. E alegerea voastră.

Eu, de azi încolo, vă îndemn să plecați din CpN pe toți cei care ați avut sau aveți încredere în mine. Fac acest îndemn „etic“ pentru că v-o datorez.

Așadar, ies din CpN fără să privesc înapoi nici o secundă. În acest fel fac loc altora: poate Piperea, poate Neacsu, poate Vali, cine știe?“, a scris Aurelian Popa pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.