Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aurelio Andreazzoli ar putea fi demis de la echipa Genoa: Cine e favorit să-i ia locul - presă

descopera.ro
fotbal minge

Genoa este în căutarea unui nou antrenor. Gazzetta delo Sport anunță că oamenii din conducerea clubului vor să îl demită pe Aurelio Andreazzoli (65 de ani) și să numească un alt tehnician, care să scoată echipa din zona retrogradării, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Nebunie mare în cazul Caracal! Anchetatorii i-au interzis lui Dincă: ‘S-a dat ordin pe unitate să nu aibă acces’

Cele mai mari șanse să preia echipa le are Massimo Carrera (55 de ani), în acest moment fără angajament. După un început foarte slab de campionat, președintele Enrico Preziosi a început căutările și s-a oprit prima dată la Gennaro Gattuso. Din relatările jurnaliștilor din Italia, fostul antrenor al formației AC Milan a refuzat cele două propuneri și astfel s-a ajuns la varianta Carrera. Acesta este liber de contract din octombrie 2018, după ce a fost pus pe liber de rușii de la Spartak Moscova, pe care i-a antrenat pentru mai bine de doi ani.

Citește și: Sorina Matei scoate la lumină o ‘coincidență’ ciudată în cazul Dan Barna-RISE Project! Mutare neașteptată

Schimbarea antrenorului a fost luată, potrivit sursei amintite, după înfrângerea suferită de Genoa, duminică seară, pe terenul celor de la Parma (1-5). După 8 etape scurse din Serie A, echipa la care evoluează portarul român Ionuţ Radu este pe penultimul loc, 19, cu doar 5 puncte, la o lungime de ultima clasată, Sampdoria. A înregistrat un singur succes, două egaluri şi 5 înfrângeri. În etapa următoare, Genoa întâlneşte Brescia (pe teren propriu), locul 16.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.