Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Australia a obţinut o victorie confortabilă contra Argentinei, în cadrul penultimei etape din competiţia emisferei sudice Championship Rugby

www.agerpres.ro
Noua Zeelandă Australia rugby

Australia a obţinut o victorie confortabilă contra Argentinei, cu scorul de 27-8 (17-3), într-un meci disputat sâmbătă la Townsville (Australia), în cadrul penultimei etape din competiţia emisferei sudice Championship Rugby, informează Reuters, citat de agerpres.

Wallabies, care au obţinut a treia victorie consecutivă în competiţie, au marcat prin Reece Hodge (1 eseu), Samu Kerevi (1 eseu) şi Andrew Kellaway (1 eseu), Quade Cooper (1 penalitate) şi James O'Connor (1 penalitate). Pumele au punctat prin Julian Montoya (1 eseu) şi Emiliano Boffelli (1 penalitate).

Noua Zeelandă, care a învins sâmbătă Africa de Sud cu 19-17, tot la Townsville, a devenit virtual câştigătoare a competiţiei, înainte de ultima etapă din weekend-ul viitor, cu 24 puncte. Australia a urcat pe locul doi în clasament cu 13, urmată de Africa de Sud 11 şi Argentina 0.

Pe 2 octombrie, Argentina va juca din nou cu Australia, iar Africa de Sud va înfrunta din nou Noua Zeelandă, ambele meciuri la Gold Coast.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.