Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Australia, noua campioană modială în proba de viteză pe echipe

prosport.ro
ciclism viteza

Australia a devenit miercuri noua campioană mondială în proba de viteză pe echipe, la Campionatele Mondiale de ciclism pe velodrom care se desfăşoară la Saint-Quentin-en-Yvelines (Franţa), învingând marea favorită Olanda, campioana mondială din ultimii patru ani, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Pe pista care va găzdui şi concursul olimpic de la JO 2024, Australia (Hoffman, Richardson, Glaetzer) a învins în finală Olanda (van den Berg, Lavreysen, Hoogland), în timp ce în finala pentru bronz, Marea Britanie (Fielding, Turnbull, Carlin) a întrecut Germania (Schroeter, Botticher, Dornbach).

În proba feminină de viteză pe echipe, titlul mondial a revenit Germaniei (Grabosch, Friedrich, Hinze), care a depăşit China (Guo, Bao, Yuan), în timp ce bronzul a revenit Marii Britanii (Bell, Capewell, Finucane), care a învins Olanda (Lamberink, Braspennincx, van der Peet).

În proba feminină de scratch, italianca Martina Fidanza a cucerit medalia de aur, cu timpul de 12min34sec (10 km), şi şi-a apărat titlul mondial cucerit în 2021 la Roubaix, fiind urmată în clasament de olandeza Maike van der Duin şi de britanica Jessica Roberts.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.