Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Australian Open: Sârbul Miomir Kecmanovic a vrut să câştige pentru Djokovic

Jucătorul sârb de tenis Miomir Kecmanovic a recunoscut, luni, că a fost împins de o dublă motivaţie pentru a-l învinge luni, în primul tur la Openul Australiei pe înlocuitorul compatriotului său Novak Djokovic, expulzat din ţară înainte de debutul turneului de Mare Şlem, informează AFP, relatează Agerpres.

În loc, probabil, să piardă în faţa liderului mondial, Kecmanovic (77 ATP) l-a înfruntat şi învins, cu 6-4, 6-2, 6-1, pe lucky loser-ul (eliminat în turul 3 al calificărilor) italian Salvatore Caruso (146 ATP), care a completat vidul lăsat de campion pe tabloul principal.

"Ştiu că nu putem face mare lucru pentru el, dar vom face tot posibilul să fim alături de el şi pentru a-l ajuta să traverseze această perioadă", a adăugat Kecmanovic legat de compatriotul său.

"A fost penibil să asist la tot ce i s-a întâmplat unui mare campion şi, în plus, ştiam că trebuie să joc cu el pe Rod Laver Arena. Îmi pare rău pentru el şi sper că va deveni şi mai puternic", a mai spus Kecmanovic.

Miomir Kecmanovic a subliniat că jucătorii sârbi au promis că vor "face totul pentru a-l răzbuna pe Djokovic şi pentru a-l face mândru".

"Este cel mai puternic reprezentant al nostru şi este mare păcat că nu poate reprezenta Serbia, dar vom face cumva să-l înlocuim", a conchis jucătorul sârb.

Numărul unu mondial a părăsit Australia duminică seara, cu destinaţia Dubai, după ce Curtea federală a menţinut decizia guvernului de a-i anula viza, pentru nerespectarea condiţiilor de intrare în ţară prevăzute de legea australiană, în condiţiile în care Djokovic este nevaccinat împotriva Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.