Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Australianca Ashleigh Barty a devenit mamă pentru prima oară

digisport.ro
Ashleigh Barty

Fosta nr. 1 WTA, australianca Ashleigh Barty, a devenit pentru prima oară mamă, ea născând un băiat pe care-l va chema Hayden, scrie DPA.

Barty (27 ani) şi soţul ei, Garry Kissick, au făcut anunţul marţi, pe Instagram: "Băiatul nostru frumos. Bine ai venit pe această lume, Hayden!", au scris aceştia, potrivit Agerpres.

Printre comentariile postate rapid la anunţ a fost şi cel al Victoriei Azarenka, care şi ea este mamă, iar în prezent evoluează la turneul de Mare Şlem de la Wimbledon: "Felicitări, mămico! Toate cele bune!", a scris Azarenka.

Barty a primit mesaje de felicitare şi de la organizatorii turneelor de Mare Şlem de la Wimbledon şi Australian Open. "Un viitor campion la Wimbledon? Felicitări", au menţionat organizatorii competiţiei de pe iarba londoneză, în timp ce cei de la Australian Open au menţionat: "Cel mai mare triumf! Felicitări!".

Barty a câştigat la Roland Garros în 2019, Wimbledon-ul în 2021 şi Australian Open în 2022, retrăgându-se în martie 2022, când era numărul 1 WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.