Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Australianul Matt Williams, noul antrenor al campioanei României, Timișoara Saracens

agerpres
rugby Steaua Timisoara

Australianul Matt Williams, 57 de ani, este noul antrenor al campioanei României la rugby, Timișoara Saracens, el fiind prezentat joi, în cadrul unei conferințe de presă. Potrivit site-ului SuperLigii, Williams a semnat pe 3 ani cu gruparea din Banat.

Matt Williams a fost între 1996 și 1999 antrenor principal și de treisferturi la New South Wales Waratahs, apoi între 1999-2003 a fost manager și antrenor la Leinster Rugby, club cu care a câștigat Liga Celtică, a jucat finala Heineken Cup în 2002 și semifinala în 2003. În 2009 i-a pregătit și pe nord-irlandezii de la Ulster. De asemenea, australianul a antrenat, între 2003 și 2005, prima reprezentativă a Scoției.

''Le mulțumesc celor de la club pentru încrederea acordată. Clubul are ambiții mari, sunt foarte mândru. Sperăm să ducem clubul la nivel european, abia aștept să încep antrenamentele. Mi-a plăcut să muncesc în rugbyul european, aici m-am simțit cel mai bine. Să fiu sincer, nu știu foarte multe despre rugbyul românesc, cunosc bine naționala, dar nu cunosc bine competiția internă. Entuziasmul celor de la Timișoara este însă fantastic'', a spus Williams.

În sezonul trecut, Timișoara Saracens i-a avut antrenori pe Grainger Heikell și Chester Williams. Timișoara Saracens se va reuni luni, 10 iulie, urmând să înceapă pregătirile pentru sezonul competițional 2017-2018, informează site-ul clubului. La finele lunii august, echipa va face o deplasare la Londra, unde va disputa o partidă amicală înaintea debutului SuperLigii 2017/18, împotriva Saracens Londra, campionii Europei din ultimele două sezoane, conform Agerpres. ''Partida a fost inclusă în campania de pregătire a gazdelor londoneze, care înaintea întâlnirii cu Timișoara Saracens vor susține alte două meciuri amicale: unul în Bahamas, împotriva USA Islanders, iar cel de-al doilea în Bedford, împotriva echipei Bedford Blues, din campionatul englez Greene King IPA'', notează sursa citată.

 

Amicalul de la Londra se anunță a fi un meci de pregătire în care ambele echipe vor avea libertatea de a face mai multe schimbări decât prevede regulamentul unei partide oficiale, în scopul evaluării cât mai multor jucători înaintea noului sezon competițional.

 

''Ultima întâlnire dintre Timișoara Saracens și Saracens a avut loc în urma cu aproape 3 ani, pe 18 octombrie 2014, la Timișoara, într-un amical care a marcat începutul parteneriatului cu actualii campioni ai Europei. Saracens s-au deplasat atunci în Romania cu echipa a doua, Saracens Storms, dar din care nu au lipsit nume sonore precum Mouritz Botha, Cătălin Fercu și Maro Itoje, aflat în acea vreme la început de carieră. Meciul s-a încheiat cu victoria Timișoarei Saracens la scorul de 15-10'', se arată în postare.

 

Partida Saracens — Timișoara Saracens va avea loc la Londra, pe data de 25 august, pe stadionul Allianz Park, începând cu ora 19,30, ora locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.