Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Australianul Tim Cahill, anchetat de FIFA pentru modul în care a celebrat un gol marcat cu Siria - VIDEO

www.trendolizer.com
Tim Cahill

Jucătorul Tim Cahill este vizat de o investigaţia FIFA pentru modul în care a celebrat un gol înscris în meciul cu Siria, din play-off-ul asiatic al preliminariilor Cupei Mondiale. Cahill a făcut cu mâinile un "T", iar FIFA suspectează că australianul a fost plătit de un sponsor pentru gestul său.

După meci, o agenţie australiană de turism, Trip Deal, a postat un mesaj pe Twitter, în care susţine că "T-ul" făcut de Cahill, "ambasador al mărcii", este de la TripDeal, anunță News.ro.

Citește și: Un realizator TV o face 'PRAF' pe Simona Halep după ce românca a ajuns lider mondial: 'Face tenis pentru avere. Are limbaj de Lăcătuș' - VIDEO

"L-aţi prins pe Tim Cahill, noul ambasador al mărcii noastre, făcând de la TripDeal, după golul câştigător, ieri seară? Felcitări, Tim", a fost mesajul postat, care a fost şters ulterior.

Potrivit presei internaţionale, FIFA a dechis o anchetă în acest caz, deşi nu există o specificaţie clară în regulament cu privire la gesturile jucătorilor. Regulamentul interzice însă afişarea logo-urilor comerciale pe echipamentul fotbaliştilor echipelor naţionale.

Reprezentativa Australiei a învins, marţi, la Sydney, cu scorul de 2-1, după prelungiri, selecţionata Siriei şi şi-a asigurat prezenţa la barajul pentru Cupa Mondială, în care va întâlni Honduras.

Australia a marcat prin Cahill, în minutele 13 şi 109, iar pentru Siria a punctat Al Somah, în minutul 6. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Dacă va trece de barajul cu Honduras, Australia va participa pentru a cincea oară la Cupa Mondială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.