Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Austria a anulat călătoriile gratuite pentru ucraineni

cotidianul.ro
tren-hidrogen

Ambasada Ucrainei în Austria anunță că au intrat în vigoare noi reguli de călătorie pentru cetățenii ucraineni, care, în special, le solicită plata celor care călătoresc la Viena.  De asemenea, au parte doar de un bilet gratuit cei care intră pentru prima dată în Austria cu trenul.

„De la 1 noiembrie 2022, un bilet gratuit pentru trenurile de către Căile Federale Austriace va fi disponibil o dată la prima intrare în Austria (trenuri din Brzeclau, Bratislava sau Hedjêshalom până la destinația din Austria sau pentru trecerea în tranzit aspru teritoriul Austriei). cest bilet este valabil 24 de ore de la data emiterii pentru deplasarea spre o destinație din Austria sau stațiile de frontieră spre Germania, Elveția sau Italia pe trenurile clasa a 2-a. Ucrainenii care sunt deja în Austria trebuie să cumpere bilete la trenurile ÖBB din noiembrie”, transmite ambasada pe Facebook.

„Ambasada continuă negocierile cu Guvernul Federal, politicieni și întreprinderi care asigură transportul public, privind crearea unor condiții de călătorie mai accesibile pentru cetățenii ucraineni cazați în Austria pentru protecție”, mai transmite ambasada, pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.