Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Austria introduce controale la graniţa cu Germania la miezul nopţii ca măsură împotriva pandemiei cu coronavirus

reuters
politia austria

Austria introduce controale la graniţa cu Germania la miezul nopţii de miercuri spre joi, au declarat responsabili austrieci, citaţi de Reuters şi postul ORF, citate de Agerpres.

'Controalele la graniţa cu Germania vor fi introduse azi la miezul nopţii', a afirmat guvernatorul landului Vorarlberg, Markus Wallner. 'Aceasta este o măsură la nivelul întregii Austriei', a adăugat el, potrivit Reuters.

Conform site-ului televiziunii publice ORF, Austria introduce de la miezul nopţii controale, inclusiv de sănătate, la graniţa cu Germania din cauza epidemiei de coronavirus.

Citește și: Pacienții devin imuni după ce se vindă de coronavirus, apreciază cercetătorii! Cu semnul întrebării rămân, însă, oamenii cu deficiențe imune

La fel ca la frontierele cu Italia, Elveţia şi Liechtenstein, toate punctele mai mici de trecere vor fi închise, a declarat o purtătoare de cuvânt a ministrului de interne Karl Nehammer.

Germania desfăşoară de marţi controale la graniţa cu Austria, numai persoanele cu 'un motiv valid de călătorie', cum sunt transfrontalierii, putând intra în ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.