Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Austria vrea să dea lovitura de graţie muncitorilor din România şi alte ţări est-europene: Să nu mai poată lucra în Occident!

europa ue sparge tandari

Vicecancelarul Austriei, Heinz-Christian Strache, liderul formaţiunii extremiste Partidul Libertăţii (FPÖ), pledează pentru reformarea reglementărilor Uniunii Europene, contestând venirea angajaţilor din Europa de Est în ţări vest-europene.

"Trebuie să avem o discuţie deschisă despre faptul că nu este benefic pentru dezvoltarea Europei ca toţi intelectualii, toate persoanele bine-educate, întregul potenţial din ţările est-europene, să fie atraşi spre Europa Occidentală", a declarat Heinz-Christian Strache, citat de site-ul Nachrichten.at, potrivit Mediafax.

Liderul de extremă-dreapta a admis că Uniunea Europeană refuză revizuirea normelor privind libera circulaţie. "Însă eu vreau să mă asigur că nu ajung în Europa de Vest toate asistentele medicale, în timp ce în ţări precum Slovacia nu mai rămâne niciuna", a adăugat el.

"Situaţia nu este benefică nici pentru Europa de Est, dar nici pentru noi, pentru că au loc transformări - oameni cu înalte calificări şi care câştigă bine sunt forţaţi să devină şomeri (...)", a subliniat Heinz-Christian Strache.

Vezi şi: Trebuie să-ţi schimbi URGENT parola dacă ai făcut una dintre aceste greşeli .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.