Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Austriacul Dominic Thiem s-a retras de la turneul de la Wimbledon

Dominic Thiem

Austriacul Dominic Thiem, locul 5 ATP, a anunţat, joi, în social media, că din cauza unei accidentări la încheietura mâinii drepte nu va putea participa la turneul de la Wimbledon, dar nici la competiţiile de la Hamburg şi Gstaad, potrivit news.ro.

“Voi face tot ce spun doctorii pentrur a mă reface cât mai curând posibil. M-au informat că aş putea fi indisponibil câteva săptămâni, dar voi face totul pentru a reveni repede pe teren. Îmi pare foarte rău că mă retrag de la trei turnee pe care le aveam în calendar: Wimbledon, Hamburg şi Gstaad. Sunt turnee foarte importante pentru mine. Apreciez toată susţinerea primită de la fani în aceste momente dificile – sunt hotărât să revin mai puternic”, a declarat Thiem, anunţ postat pe pagina sa de Instagram.

Thiem, care a abandonat marţi la Mallorca Open, unde juca direct în turul doi, a fost supus unor investigaţii supllimentare la Barcelona. Medicii au descoperit că sportivul are o proble mă la încheietură care îl va împiedica să joace câteva săptămâni. Austriacul va purta o orteză la încheietura mâinii drepte timp xde cinci săptămâni, după care va începe recuperarea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.