Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Austriacul Vincent Kriechmayr a câştigat slalomul super-uriaş de la Kvitfjell (Norvegia)

sport.ro
schi slalom urias masculin

Austriacul Vincent Kriechmayr a câştigat duminică slalomul super-uriaş de la Kvitfjell (Norvegia), din Cupa Mondială de schi alpin, în timp ce starul elveţian Marco Odermatt, care a fost pe locul 3, a mai făcut un pas spre un nou glob de cristal, informează AFP, potrivit Agerpres.

În condiţii meteo dificile, Vincent Kriechmayr, în vârstă de 32 de ani, dublu campion mondial, a fost mai rapid cu 17/100 decât al doilea clasat, canadianul Jeffrey Read. Pe locul 3, la 19/100, au fost, la egalitate, italianul Dominik Paris şi Marco Odermatt.

Acesta din urmă ar fi câştigat micul glob de cristal pentru proba de super-uriaş dacă ar fi încheiat pe unul din primele două locuri.

Elveţianul, care a obţinut zece victorii în această ară, mai ales la slalom uriaş, unde este neînvins de aproape un an, s-a apropiat şi mai mult de al treilea său mare glob de cristal. În clasamentul general, el are 1.602 puncte, mai mult decât ocupantul locului 2, francezul Cyprien Sarrazin (684), care nu a putut concura în weekend după ce s-a accidentat la antrenament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.