Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autobiografia actorului american Will Smith, din 13 decembrie în librăriile din România

Will Smith

„Will”, autobiografia actorului american Will Smith scrisă împreună cu Mark Manson, va fi disponibilă în librăriile din România începând cu 13 decembrie, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Volumul este publicat în limba română de Lifestyle Publishing, parte a Grupului Editorial Trei, şi apare după o lună de la lansarea internaţională.

Cartea cuprinde şi 32 de pagini cu fotografii din arhiva pesoanală a starului hollywoodian.

Actorul îşi povesteşte viaţa într-o carte deopotrivă „curajoasă şi motivantă, care îi urmăreşte parcursul de învăţare până în punctul alinierii perfecte a succesului exterior, fericirii interioare şi conexiunii umane”.

„Will”, prima carte a actorului în vârstă de 53 de ani, spune povestea necenzurată a uneia dintre cele mai impresionante evoluţii în lumea muzicii şi filmului.

Colaborarea cu Manson, autorul bestseller-urilor internaţionale „Arta subtilă a nepăsării”, „Arta subtilă a disperării” şi „Arta subtilă a seducţiei”, a început în urmă cu trei ani, când Will Smith căuta un scriitor dispus să îl ajute să scrie un volum despre viaţa sa.

Coperta cărţii a fost creată de artistul vizual Brandan „BMike” Odums din New Orleans. Ea reprezintă o serie de portrete ale actorului la diferite vârste, suprapuse. Ideea a fost de a comunica vizual evoluţia sa, de la copilărie până la maturitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.