Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Automobil oprit cu focuri de armă de către polițiști, în București

pistol arma

Poliţiştii bucureşteni au folosit armamentul din dotare pentru a opri luni seara un autoturism aflat în trafic, după ce şoferul acestuia a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, informează Agerpres. 

Potrivit biroului de presă al Poliţiei Capitalei, în autoturism au fost găsite mai multe pliculeţe cu materie vegetală, ce urmează a fi expertizate.

"În seara de 16 octombrie, în jurul orei 23,00, un echipaj al Secţiei 4 Poliţie a efectuat semnal regulamentar de oprire faţă de un conducător auto, dar acesta a refuzat să oprească, accelerând. Poliţiştii au plecat în urmărirea autoturismului, solicitând sprijin şi colegilor. În pofida semnalelor efectuate de agenţi, şoferul nu a oprit, fapt pentru care unul dintre poliţişti a folosit armamentul, după somaţii trăgând un foc asupra anvelopelor. Nici la acest moment şoferul nu a oprit", a arătat sursa citată. 

În încercarea de a scăpa, şoferul a efectuat o manevră în urma căreia a lovit o bordură, maşina răsturnându-se. Niciunul din cei patru ocupanţi ai maşinii nu a suferit vătămări. 

Potrivit poliţiei, şoferul, un tânăr de 21 de ani nu poseda permis de conducere. În autoturism au fost găsite mai multe pliculeţe cu materie vegetală, ce urmează a fi expertizate. Persoanele implicate au fost conduse la audieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.