Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile indoneziene au salvat 140 de persoane care se aflau la bordul unui feribot ce s-a scufundat

PATASIWA KUMBANG AMALATU
indonezia

Autoritățile indoneziene au reușit să salveze 140 de persoane care se aflau la bordul unui feribot ce s-a scufundat marți în apropierea coastelor insulei Sulavesi din Indonezia, cel puțin patru persoane pierzându-și viața, informează Reuters, preia Mediafax.

Acest incident are loc după ce la sfârșitul lunii iunie un alt feribot s-a scufundat în lacul Toba din sud-estul Asiei, unul dintre cele mai adânci lacuri vulcanice din lume, unde aproximativ 200 de persoane și-au pierdut viața.

Cel puțin patru persoane au fost declarate decedate în incidentul de marți, a afirmat șeful administrației insulei Selayar pentru postul TVOne.

Vezi și: Un sondaj efectuat de Universitatea Quinnipiac informează că 58% dintre cetățenii americani contestă politicile lui Donald Trump în materie de imigraţie

În momentul scufundării, pe feribot se mai aflau câteva vehicule, a mai anunțat postul TV. Nava se afla aproape de țărm.

Nu se cunoaște cu exactitate câte persoane au fost salvate, dar imaginile au arătat zeci de persoane care se agățau de chingile vasului sau se aruncau în apă purtând veste de salvare.

Indonezia se confruntă frecvent cu astfel de incidente deoarece măsurile de siguranță sunt adesea trecute cu vederea, iar navele sunt supraîncărcate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.