Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat cererea de retragere a autorizaţiei de funcţionare a companiei de brokeraj Asiwest Broker

Twitter
broker

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat miercuri cererea de retragere a autorizaţiei de funcţionare a companiei de brokeraj Asiwest Broker de Asigurare şi radierea acesteia din Secţiunea I a Registrului intermediarilor principali, arată News.ro.

”În cadrul şedinţei de astăzi, Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a adoptat măsuri privind funcţionarea pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital şi pensii private, după cum urmează: aprobarea cererii de retragere a autorizaţiei de funcţionare a companiei de brokeraj Asiwest Broker de Asigurare, precum şi radierea acesteia din Secţiunea I a Registrului intermediarilor principali”, anunţă ASF.

Consiliul ASF a aprobat totodată autorizarea lui Adrian Simionescu în calitate de membru al Consiliului de Administraţie al SAI Muntenia Invest S.A., ca urmare a reînnoirii mandatului şi autorizarea lui Tanciu Adrian în calitate de director al SSIF Voltinvest.

De asemenea, a fost aprobată autorizarea Mariei Ruxandra Adeline Mihăilă în calitate de persoană care conduce structura de control intern din cadrul BCR Pensii Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.

A fost totdată aprobată solicitarea S.I.F. Transilvania S.A. de autorizare în calitate de Fond de Investiţii Alternative destinat Investitorilor de Retail (FIAIR) de tip închis, diversificat şi înregistrarea acestuia în Registrul ASF în această calitate, precum şi solicitarea SAI Muntenia Invest S.A. de autorizare a SIF Muntenia în calitate de Fond de Investiţii Alternative destinat Investitorilor de Retail (FIAIR) de tip închis, diversificat şi înregistrarea acestuia în Registrul ASF în această calitate.

A fost aprobată modificarea structurii asociaţilor Global Risk Services-Insurance Broker şi a modificării prevederilor Actului constitutiv al societăţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.