Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritatea de Supraveghere Financiară a emis certificatul de înregistrare pentru admiterea la BVB a obligațiunilor Golden Foods Snacks

autoritatea pentru supraveghere financiara ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a emis miercuri certificatul de înregistrare pentru admiterea la tranzacționare la Bursa de Valori București a obligațiunilor emise în această vară de compania Golden Foods Snacks SA, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Citește și: PSD lovește în Guvern: A respins proiectul de lege

"Emiterea Certificatului de înregistrare a obligațiunilor emise de societatea Golden Foods Snacks S.A. București în vederea admiterii la tranzacționare pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare administrat de BVB", se arată în comunicatul privind deciziile adoptate de Consiliul ASF în ședința de miercuri.

Golden Foods Snacks a emis în această vară, în cadrul unui plasament privat, obligațiuni corporative în valoare de 1 milion de euro.

Citește și: Ludovic Orban iese la rampă! Ce se va întâmpla, de fapt, cu vărsta de pensionare

Anul acesta a fost unul aglomerat la BVB din punctul de vedere al emisiunilor de obligațiuni și unul sărac în ceea ce privește emisiunile de acțiuni. În acest an au avut loc 14 emisiuni de obligațiuni și o singură listare. Alte două emisiuni de titluri obligatare, pe lângă cea a Golden Foods Snacks, sunt așteptate să intre la tranzacționare la bursa locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.