Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritatea Palestiniană anunță relaxarea restricţiilor

Operation World
Palestina

Autoritatea Palestiniană a anunţat luni că va relaxa în această săptămână restricţiile introduse pentru a limita răspândirea coronavirusului, relatează DPA.

Premierul palestinian Mohammed Shtayyeh a spus că restricţiile vor fi ridicate treptat până miercuri, potrivit agerpres.ro

Citește și: Gabriela Firea reacție privind candidatura lui Marcel Vela la Primăria Capitalei: Pentru mine, orice candidat este de luat în seamă

Se va relua transportul public, iar moscheile, bisericile, magazinele, parcurile, restaurantele şi cafenele se vor redeschide treptat.

Cursurile pentru elevii din anii mai mari se vor relua săptămâna viitoare, deşi anul şcolar obişnuit este deja încheiat.

Citește și: Semnal grav al unui fost șef SIE: Anumiți lideri politici s-au folosit de coronavirus pentru a-și consolida puterea

Shtayyeh a atras atenţia totuşi că restricţiile impuse în martie vor fi reintroduse dacă numărul infecţiilor va începe să crească.

Ministerul Sănătăţii palestinian a confirmat 368 de cazuri de coronavirus în Cisiordania şi 55 în Fâşia Gaza, cu trei decese legate COVID-19 în ambele teritorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.