Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritatea Vamală Română: Ţigarete nedeclarate în valoare de 252.000 euro, descoperite într-un automarfar încărcat cu produse metalurgice

blog.ilegis.ro
control vamal

Inspectorii vamali din Călăraşi au reţinut în vederea confiscării 1,4 milioane de ţigarete nedeclarate la autoritatea vamală, în valoare de 252.000 euro, descoperite într-un automarfar încărcat cu produse metalurgice, informează Autoritatea Vamală Română. (AVR).

"În data de 21.06.2022, ca urmare a unei acţiuni comune de control a Serviciului Coordonare Echipe Mobile şi Control Operativ din cadrul Direcţiei Generale de Coordonare Control Vamal - Autoritatea Vamală Română şi a Poliţiei de frontieră Călăraşi, au fost reţinute în vederea confiscării 1.400.000 ţigarete marca "Marble" în valoare de 252.000 euro. Ţigaretele erau transportate cu un automarfar încărcat cu produse metalurgice, înmatriculat în România, ţara de expediţie Turcia cu destinaţie România", se arată într-un comunicat al AVR transmis marţi AGERPRES.

Întrucât există suspiciuni că sunt întrunite elementele constitutive ale unei infracţiuni, pentru continuarea cercetărilor au fost sesizate organele de urmărire penală, potrivit Agerpres.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.