Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorităţii de Supraveghere Financiară a aprobat majorarea capitalului social pentru Grawe România Asigurare, la 47,5 milioane de lei

facebook.com
lobby bani

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat, marţi, modificarea adusă Actului constitutiv al Grawe România Asigurare, prin care societatea îşi majorează capitalul social cu suma de 7,5 milioane de lei, până la valoarea de 47,5 milioane de lei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Analiză devastatoare! Rareș Bogdan pune tunurile pe PSD! Nici Adrian Năstase nu a scăpat

În aceeaşi şedinţă a Consiliului ASF, pe segmentul de supraveghere, s-a aprobat retragerea, la cerere, a autorizaţiei de funcţionare a societăţii General Insurance Broker SRL, precum şi sancţionarea brokerilor de asigurare şi/sau reasigurare care nu au respectat prevederile legale privind transmiterea raportărilor periodice către autoritate.

Citește și: Lovitură pentru Guvernul Dăncilă! Opoziția a câștigat o importantă bătălie

De asemenea, printre deciziile ce au fost luate marţi se află: rezultatele controlului periodic efectuat la NN Asigurări de Viaţă, în calitate de administrator al FPF NN Activ şi FPF NN Optim, precum şi o serie de numiri în mai multe societăţi de investiţii sau de asigurare.

Citește și: Lovitură de teatru în scandalul momentului! Marian Godină a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt

Nu în ultimul rând, membrii Consiliului ASF au avizat Raportul privind evoluţia pieţei de capital din România în anul 2018.

ASF este autoritatea naţională înfiinţată în anul 2013 prin OUG 93/2012, aprobată prin Legea 113/2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.