Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile au impus restricții de circulație pe Valea Oltului după ce un zid de sprijin s-a prăbuşit

valea oltului

Autoritățile au impus restricții de circulație pe Valea Oltului, în zona localităţii Câineni, după ce, joi, un zid de sprijin s-a prăbuşit, a anunţat CNAIR, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor CNAIR, din cauza prăbuşirii peretelui de beton, sub drum s-a format o cavernă care a dus la tasarea asfaltului.

Citește și: VIDEO Șefa DSP Timiș s-a făcut de râs, în timp ce dădea detalii despre un caz de coronavirus: ‘Lumina chiar mă deranjează’

„Pe DN 7 (km 238+105 – km 238+130), pe partea dreaptă, în localitatea Câineni, județul Vâlcea, din cauza prăbușirii unui zid de sprijin, sub corpul drumului, s-a format o cavernă care a cauzat o tasare a părții carosabile de aproximativ 10 cm. Pentru siguranța participanților la trafic s-a luat decizia restricționării traficului în acestă zonă pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea - Sibiu.”, au transmis reprezentanţii CNAIR.

Circulația în zonă este restricționată și dirijată prin semafoare electrice. La momentul transmiterii ştirii, potrivit reprezentanţilor CNAIR, angajaţii de la drumuri sunt la faţa locului şi intervin pentru rezolvarea problemei.

Citește și: Marian Godină a explodat la adresa Sorinei Pintea: ‘Aia e umilire, doamnă! Aia e afectare a stării de sănătate! Ăla e lucru inuman’

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.