Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile canadiene au introdus sancțiuni împotriva a 33 de cetățeni ruși

Travelweek
Canada

Autoritățile canadiene au introdus astăzi noi sancțiuni împotriva unor persoane sau organizații din Rusia, Iran și Myanmar pentru presupuse încălcări ale drepturilor omului. După cum transmite agenția TASS, acest lucru a fost comunicat de agenția Reuters, carea citat declarația Ministerului canadian de Externe.

Potrivit agenției, au intrat sub incidența sancțiunilor 33 de actuali și foști oficiali ruși de rang înalt și 6 organizații, care se presupune că au legătură cu "încălcările sistematice ale drepturilor omului" împotriva rușilor care s-au opus operațiunii militare speciale din Ucraina, informează Rosbalt, citată de Rador.

Canada a aplicat, de asemenea, măsuri restrictive împotriva unui număr de 22 de persoane din Iran, între care reprezentanți de rang înalt ai sistemului judiciar și sistemului de penitenciare, organe de ordine, figuri ale mass-media de stat din Iran, precum și reprezentanți ai cercurilor politice, inclusiv consilieri ai liderului suprem al Republicii Islamice Iran, ayatollahul Ali Khamenei.

Canada a impus, de asemenea sancțiuni împotriva a 12 persoane fizice și trei persoane juridice din Myanmar care au legătură cu autoritățile militare și "contribuie la violența armatei".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.