Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorităţile din Brăila au anunţat că 44 de persoane de la căminul de bătrâni din Făurei au fost confirmate cu coronavirus

Twitter
covid 19 coronavirus

Autorităţile din Brăila au anunţat, luni, că 44 de persoane de la căminul de bătrâni din Făurei au fost confirmate cu infecţie cu coronavirus, fiind unul dintre cele mai mari focare de boală din acest judeţ, anunță news.ro.

Potrivit subprefectului de Brăila, Simona Drăghincescu, 44 de cazuri de coronavirus au fost confirmate la căminul de bătrâni din Făurei.

Citește și: Robert Turcescu îi desființează pe Vlad Voiculescu și pe Dacian Cioloș: ‘Țineți minte cuplul ăsta, că sunt Tovarășul și Tovarășa vremurilor noi’

Pacienţii urmează să fie internaţi în spital pentru evaluarea de 48 de ore, decizia spitalizării dincolo de acest interval urmând a se decide în fiecare caz în parte.

”O să discut cu domnul director de la DSP şi în cazul în care vor mai exista asemenea îmbolnăviri, în cadrul căminelor de bătrâni, sau a persoanelor instituţionalizate, să înceapă testarea tuturor de la primul bolnav confirmat. Dacă aşteptăm până la al treilea ca să declarăm focar de COVID, numărul bolnavilor cu siguranţă va fi mult mai mare”, a declarat subprefectul Simona Drăghincescu.

În judeţul Brăila, de la debutul pandemiei au fost raportate cu coronavirus 1905 persoane, 75 de bolnavi de COVID 19 decedând.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.