Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile din Buzău au decis suspendarea cursurilor la colegiul B.P. Hașdeu, după ce un elev a intrat în contact cu femeia cu coronavirus

coronavirus

Autoritățile din Buzău au decis suspendarea cursurilor, începând de marți, la Colegiul Național „B.P. Hașdeu” după ce, în urma anchetei epidemiologice, s-a stabilit că un elev a intrat în contact cu femeie de 73 de ani, confirmată cu coronavirus, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Prefecturii Buzău, luni seara, a avut loc o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Buzău, în urma confirmării primului caz de infecție cu noul coronavirus în județul Buzău.

Citește și: Atac la Guvern și Parlament! Liderul noii forțe politice pune o întrebare-cheie

„Având în vedere concluziile anchetei epidemiologice demarate în urma confirmării infectării cu Coronavirus a unei femei în vârstă de 73 de ani din județul Buzău, care au indicat 3 contacți direcți (fiul femeii, prietena acestuia și fiul celei din urmă) în cazul cărora au fost prelevate probe în seara zilei de 9 martie 2020 și trimise către Institutul ”Matei Balș” din București, s-a decis izolarea acestora la domiciliu, sub supraveghere MAI, până la sosirea rezultatelor”, a transmis sursa citată.

În plus, la propunerea Direcției de Sănătate Publică Buzău, s-a decis “suspendarea cursurilor la Colegiul Național B.P. Hasdeu din municipiul Buzău începând cu data de 10 martie 2020, cu o zi mai devreme față de perioada 11- 22.03.2020”, unul dintre cei trei contacți direcți fiind elev aici.

Citește și: Acuze dure! Farmaciile fac speculă cu măști! Prețurile au explodat, odată cu răspândirea coronavirusului

Sub coordonarea DSP, Inspectoratul Școlar Județean va dispune măsuri de dezinfectare la nivelul unității de învățământ respective.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.