Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile din Galați asistă NEPUTINCIOASE: 48 de vârstnici au MURIT după ce s-au infectat cu coronavirus

thetimes.co.uk
batrani

Se moare pe capete în Galați, acolo unde 48 de vârstnici au murit în căminele de bătrâni ale municipalității.  48 de persoane din cele două cămine de bătrâni din oraşul Galaţi şi-au pierdut viaţa de la începutul epidemiei de COVID-19.

Bilanţul a crescut foarte mult începând de vineri, de când au murit nouă persoane. Este vorba despre patru bărbaţi şi cinci femei cu vârste cuprinse între 64 de ani şi 94 de ani. Cei nouă pacienţi erau internaţi la Spitalul Judeţean şi la Spitalul de Boli Infecţioase din oraşul Galaţi de cel puţin două săptămâni şi au murit din cauza complicaţiilor survenite pe fondul infectării cu noul virus. Vârstnicii aveau numeroase probleme medicale.

Citește și: FSLI intră în plin SCANDAL privind cursurile online: Iohannis e SOMAT să publice legea prin care profesorii primesc sprijin

Autorităţile mai anunţă că numeroase alte persoane în vârstă primesc tratament în diferite spitale din Galaţi. În total, aproximativ 150 de persoane din cele două cămine de bătrâni s-au infectat cu virusul COVID-19.

Conform datelor oficiale, în judeţul Galaţi 414 persoane au primit confirmarea că sunt infectate cu virusul COVID-19 dintre care 58 au decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.