Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorităţile din Letonia au interzis intrarea în ţară unui număr de 102 cetăţeni ruşi, în principal din sectorul cultural

VideoHive
Letonia

Autorităţile din Letonia au decretat vineri interdicţie de intrare în ţară pentru încă 102 cetăţeni ruşi care susţin războiul Moscovei din Ucraina, relatează dpa.

Cei incluşi pe lista neagră nu vor putea intra în Letonia pentru o perioadă de timp nedefinită, a precizat Ministerul de Externe. Majoritatea acestor noi nume introduse pe listă sunt din sectorul cultural, potrivit Agerpres.ro.

"Persoanele în cauză, în principal figuri culturale din Rusia, şi-au exprimat sprijinul activ pentru decizia preşedintelui Rusiei de a invada Ucraina. Indivizii plasaţi pe lista cu personae non gratae au justificat invazia Rusiei şi războiul din Ucraina", a precizat ministerul într-un comunicat.

Riga a interzis deja peste 30 de persoane active în sectorul culturii după invazia Moscovei şi "continuă să le interzică persoanelor care susţin regimul de la Kremlin intrarea în Letonia şi va face în acest fel şi în viitor", mai menţionează MAE leton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.