Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile din Satu Mare iau măsuri sporite: masca devine obligatorie în opt comune

TECHTEX
masca protectie

Purtarea măştii de protecţie devine obligatorie, începând de miercuri, în toate unităţile administrativ-teritoriale din judeţul Satu Mare în care rata incidenţei COVID-19 depăşeşte 1,5 la mia de locuitori, potrivit unei hotărâri a Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).

"Se adoptă obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura pentru toate persoanele începând de la vârsta de 5 ani prezente în toate spaţiile publice din afara locuinţei, în toate Unităţile Administrativ Teritoriale din judeţul Satu Mare în care rata incidenţei la mia de locuitori depăşeşte cifra de 1,5 conform anexei la prezenta hotărâre. Prezenta reglementare se actualizează la fiecare 48 de ore cu introducerea obligativităţii (...) în UAT-urile care ating/ depăşesc cifra de 1,5/ 1.000 de locuitori", se arată în hotărârea adoptată miercuri, informează Agerpres.

Potrivit CJSU Satu Mare, în prezent opt comune au o rată a incidenţei COVID-19 mai mare de 1,5 la mia de locuitori, respectiv: Foieni, Crucişor, Ciumeşti, Socond, Căuaş, Păuleşti, Vetiş şi Căpleni.

Citește și: Ministrul Sănătății îi liniștește pe cei care se plâng că nu mai sunt locuri în spitale: 'Nu sunt afectate!'

În judeţul Satu Mare au fost confirmate, până în prezent, 1.262 cazuri de COVID-19, dintre care 64 în ultimele 24 de ore

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.