Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile moldovene au luat foc după ce Air Moldova a anunțat reluarea curselor Chișinău - Moscova: Un anunț iresponsabil

gazetadechisinau.md
aeroport chisinau

Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova va examina anunțul companiei Air Moldova, care își propune să relanseze din 1 octombrie destinațiile spre Moscova.

De altă parte, șeful Legislativului cataloghează inițiativa drept o minciună, iar ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale – o manifestare crasă a iresponsabilității. Mingea este pe terenul AAC, însă o decizie de anulare va fi greu de luat, deoarece compania Air Moldova deține autorizație valabilă pentru a efectua curse în Federația Rusă, transmite anticorupție.md.

Autoritatea Aeronautică Civilă s-a autosesizat în urma anunțului companiei aeriene Air Moldova cu referire la reluarea cursei Chișinău-Moscova.

„Autoritatea Aeronautică Civilă examinează acest anunț prin prisma asigurării securității și a protecției consumatorului. Cu detalii vom reveni în curând”, se menționează în comunicatul instituției.

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, nu dă prea mari șanse reluării cursei.

„Această companie este controlată de Șor și a făcut un anunț iresponsabil. Noi credem că astfel de zboruri sunt riscante. Rog cetățenii să nu se lase amăgiți de acest anunț pentru că nu este nimic clar încă”, a declarat Spînu pentru Moldova 1.

Anunțul a fost comentat și de șeful Legislativului, Igor Grosu.

„Este o știre care nu are niciun substrat, aruncată în spațiul public pentru a crea probleme. Este o minciună creată de cei care vor să destabilizeze situația din Republica Moldova”, a spus Igor Grosu în platoul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.