Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile sucevene au impus noi restricții în orașul Vatra Dornei și în comuna Cacica, pe fondul înmulțirii cazurilor de COVID-19

SANADOR
testare covid

Autoritățile sucevene au decis să impună restricții în orașul Vatra Dornei și în comuna Cacica din cauza înmulțirii cazurilor de infectare cu Covid 19. Restaurantele vor fi închise, spectacolele vor fi suspendate, iar purtarea măștii va fi obligatorie în jurul școlilor.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a decis să introducă restricții în orașul Vatra Dornei și în comuna Cacica. Acestea vor intra în vigoare începând de marți. Astfel, în localitățile menționate vor fi închise toate restaurantele, cafenelele și cinematografele. Excepție vor face restaurantele și cafenelele din interiorul hotelurilor și pensiunilor care vor fi deschise pentru clienți acestor locuri de cazare. De asemenea, au fost interzise toate spectacolele și concertele, iar purtarea măștii va fi obligatorie în jurul unităților școlare, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Codrin Ștefănescu, vești despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea: Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece

„În intervalul orar 07:45 – 20:30, de luni până vineri, în toate spațiile publice deschise aflate pe o rază de 50 metri în jurul perimetrului exterior al unităților de învățământ din municipiul Vatra Dornei și comuna Cacica, purtarea mijloacelor individuale de protecție (mască de protecție etc.) este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani”, scrie în decizia anunțată de Prefectura Suceava..

Conform statisticii, în Vatra Dornei rata de infectări este de 1,57 la mia de locuitori. În Cacica, rata de infectări la mia de locuitori este 1.84.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.